Faste træningstider

Tirsdage

17:30 Intervalløb
17:30 Fællesløb efter niveau
18.15 – 19.00 Styrketræning

Torsdage

17:30 Fællesløb efter niveau
17:30 Brush-up
18:00 Tempo Torsdag

Søndage

09:00 Brush-Up
10:00 Holdtræning

Hold 4 - lidt øvede. Tempo 5.50 - 6.10 min/km

Hold 4 løber kontinuerligt 10-18 km med 6.00 min/km i gennemsnit.

Ruten vil som udgangspunkt være rimelig flad, men kan variere, og turene løbes fortrinsvis i skoven og på stier. Der lægges op til, at deltagerne selv gentager søndagens program 2 gange i den mellemliggende uge.

Trænerne på Hold 4

Træninger anbefalet til hold 4 løbere

Disse tirsdag og torsdagstræninger er egnet til hold 4 løbere

GoRun træning, fællesløb efter niveau og styrketræning og Intervalløb.

Det siger medlemmerne fra hold 4


Tina californien

Tina Brix Andersen , Hold 4

"Jeg blev medlem af klubben i 2011, fordi jeg længe havde ledt efter en løbeklub i nærheden, hvor jeg kunne få støtte til at løbe mere reglmæssigt og længere og særligt til at holde løbet vedlige hen over vinteren. Jeg havde tidligere løbet i Hjerteforeningens løbeklub i Dyrehaven, som jo er lidt længere væk.
Jeg løb min første halvmarathon i november 2013 efter at have deltaget i et træningsforløb i klubben og p.t. deltager jeg i et marathon træningsprogram, hvilket for år tilbage havde været helt usandsynligt for mig :o)

I klubben har mødt de mest fantastiske mennesker, og fået et helt nyt netværk af lokale kvinder og mænd. Vi er faktisk 10 veninder, der mødte hinanden på ”hold 4” i løbeklubben. Det sociale i løbeklubben betyder ligeså meget som selve træningen. Jeg er sammen med mine (løbe)veninder minimum hver tirsdag, torsdag og søndag ”vi mødes og løber sammen i stedet for at drikke kaffe sammen”.

Stemningen, energien, sammeholdet, interessen og opbakningen for hinandens løbetræning – på alle nivauer, hele året er noget jeg sætter stor pris på ved at være medlem af Hørsholm Rungsted løbeklub. Plus de mange aktiviteter, som Nisseløb, Nytårsløb, Haloweenløb, Kystbaneløb, Sommerløb, impulsive fællesløb i København , Julefrokost, Klubfest, mange foredrag – alt sammen til 500kr om året for en hel familie :o)."

Hold 4 løberne

IMG_2886-1024x768

Følg os på facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og følg med i alle aktiviteter og nye tiltag i klubben

Tak, du er nu tilmeldt Hørsholm Rungsted løbeklubs nyhedsbrev

Webdesign www.responso.dk | Copyright © Hørsholm Rungsted Løbeklub