Velkommen til Hørsholm Rungsted Løbeklub

Hørsholm Rungsted løbeklub er en motionsklub, hvor ”Rummelighed” er fundamentet.

Klubbens målsætning er at sørge for træningsmuligheder for løbere på alle niveauer på fælles løbeture en eller flere gange om ugen.

Ændringer til antallet af løbehold

Ændringer til antallet af løbehold

Kære Løbere, Antallet af hold, der udbydes om søndagen vil forsøgsvist blive skåret ned fra 6 til 4 hold. Holddelingen vil være effektiv fra og med den 25. februar og indtil sommerferien.

RaceWalk

RaceWalk

HRLK opstarter et RaceWalk hold for alle, der har lyst til motion via intensiv gangtræning. Fordelen ved RaceWalk er, at man får en intens motion for det meste af kroppen uden at have den samme svævefase, som man har i løb. Derfor kan det gennemføres af stort set alle men man skal være klar til…

Kom til generalforsamling den 26. april

Kom til generalforsamling den 26. april

Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægternes § 9 indkaldes medlemmer af Hørsholm Rungsted Løbeklub hermed til ordinær generalforsamling

April Nyheder

April Nyheder

Begynderhold Et af vores tiltag bliver et øget fokus på vores Brush-Up hold klokken 09:00 fra næste søndag d. 10. april. Her håber vi at se mange nye løbere og vi vil afholde et lille informationsmøde for de fremmødte klokken 10:00 i foredragssalen.

Marts Nyheder

Marts Nyheder

Frivillige Der mangler stadig frivillige til små opgaver Frugtordningen Trænere til Go-Run træningen Så tag telefonen / skriv en mail / riv fat i mig (eller en træner)

Februar Nyheder

Februar Nyheder

Pressekoordinator I sidste nyhedsmail efterlyste jeg en pressekoordinator. Karen Sveistrup meldte sig hurtigt og er gået i gang med arbejdet. Så hold øje med din lokale avis, TV-avisen, Sporten eller hvad hun nu finder på 🙂

Bemærkning om interval træning

Bemærkning om interval træning

Vi har i trænergruppen på vores sidste trænermøde, diskuteret vores koncept med tirsdagsinterval træningen: er den for hård, er der for mange skader, for let..

August Nyheder

August Nyheder

Så er det igen tid til et lille nyhedsbrev 🙂 Fællesløb med Nivå trim Vi har fået et tilbud om at løbe et socialløb med Nivå Trim på lørdag d. 15. august klokken 09:00. Grundruten er 5 km.

Sommerferien er ved at være slut

Sommerferien er ved at være slut

Afslutningen på sommerferien ved at være slut og så skal vi i gang igen…

Invitation til gratis foredrag om mentaltræning med Torbjørn Sindballe

Tidligere verdensmester i triatlon holder foredrag i Trommen Hvad er mentaltrænining (udover visualiseringsteknikker, at sætte et mål m.m)? Hvorfor gør den en forskel i din løbepræstation og -træning? Hvordan kan du udvikle din mentale styrke? Hvordan kan du sætte din egen mentale strategi til at opnå dine mål – både til kortere og længere distancer…

Følg os på facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og følg med i alle aktiviteter og nye tiltag i klubben

Tak, du er nu tilmeldt Hørsholm Rungsted løbeklubs nyhedsbrev

Webdesign www.responso.dk | Copyright © Hørsholm Rungsted Løbeklub