Velkommen til Hørsholm Rungsted Løbeklub

Hørsholm Rungsted løbeklub er en motionsklub, hvor ”Rummelighed” er fundamentet.

Klubbens målsætning er at sørge for træningsmuligheder for løbere på alle niveauer på fælles løbeture en eller flere gange om ugen.

HRLK Walk

Kom og gå med på klubbens Walk-hold, lørdage kl. 9:00. Vi går i et tempo ca. 5-6 km/t og typisk 10-15 km, nogle gange længere. Alle kan være med! Husk evt. at tage lidt vand med, og på de længere ture en lille snack. I september måned deltager vi i Ecco Walkathon og årets absolut…

RaceWalk

RaceWalk

HRLK tilbyder et RaceWalk hold for alle, der har lyst til motion via intensiv gangtræning. Vi går i et tempo ca. 6-7,5 km/t. Fordelen ved RaceWalk er, at man får en intens motion for det meste af kroppen uden at have den samme svævefase, som man har i løb. RaceWalk kan derfor gennemføres af stort…

Coretræning

Inge-Merete Østerlin står for vores coretræning i vinterperioden, og vi glæder os til at starte op igen. Første gang bliver torsdag d. 7. nov. kl. 18:15-19:00. Det foregår i Foreningshuset, Rungstedvej 23, 2970 Hørsholm (på hjørnet af Selmersvej). Inge-Merete har stor erfaring i at få presset mormor-armene til det yderste. Medbring gerne selv underlag, yogamåtte…

Ændringer til antallet af løbehold

Kære Løbere, antallet af hold, der udbydes om søndagen er i starten af 2018 skåret ned fra 6 til 4 hold. Bemærk at dette ikke har berørt, hverken brush-up eller RaceWalk – disse hold er uændrede.

April Nyheder

Begynderhold Et af vores tiltag bliver et øget fokus på vores Brush-Up hold klokken 09:00 fra næste søndag d. 10. april. Her håber vi at se mange nye løbere og vi vil afholde et lille informationsmøde for de fremmødte klokken 10:00 i foredragssalen.

Marts Nyheder

Frivillige Der mangler stadig frivillige til små opgaver Frugtordningen Trænere til Go-Run træningen Så tag telefonen / skriv en mail / riv fat i mig (eller en træner)

Februar Nyheder

Pressekoordinator I sidste nyhedsmail efterlyste jeg en pressekoordinator. Karen Sveistrup meldte sig hurtigt og er gået i gang med arbejdet. Så hold øje med din lokale avis, TV-avisen, Sporten eller hvad hun nu finder på 🙂

Bemærkning om interval træning

Bemærkning om interval træning

Vi har i trænergruppen på vores sidste trænermøde, diskuteret vores koncept med tirsdagsinterval træningen: er den for hård, er der for mange skader, for let..

August Nyheder

August Nyheder

Så er det igen tid til et lille nyhedsbrev 🙂 Fællesløb med Nivå trim Vi har fået et tilbud om at løbe et socialløb med Nivå Trim på lørdag d. 15. august klokken 09:00. Grundruten er 5 km.

Sommerferien er ved at være slut

Sommerferien er ved at være slut

Afslutningen på sommerferien ved at være slut og så skal vi i gang igen…

Følg os på facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og følg med i alle aktiviteter og nye tiltag i klubben

Tak, du er nu tilmeldt Hørsholm Rungsted løbeklubs nyhedsbrev

Webdesign www.responso.dk | Copyright © Hørsholm Rungsted Løbeklub