Aktiviteter

April Nyheder

Begynderhold

Et af vores tiltag bliver et øget fokus på vores Brush-Up hold klokken 09:00 fra næste søndag d. 10. april. Her håber vi at se mange nye løbere og vi vil afholde et lille informationsmøde for de fremmødte klokken 10:00 i foredragssalen.

Facebookside

Et andet tiltag er vores side på Facebook. Måske har du allerede opdaget det, men vi har i de sidste måneder haft en Facebookside kørende.

Vi vil fremover benytte denne side vores primære Facebook aktivitet. En side på Facebook give flere muligheder for at nå ud til nye medlemmer.

Her finder du siden: www.facebook.com/DKHRLK/

Så gå ind på siden og giv den et ’like’ – husk dernæst at tilføje den til dine foretrukne 🙂

Foredrag

Husk at der er foredrag med Kari på onsdag d. 6. april i Fritidshuset (foredragssalen) klokken 19:30

Kari har været aktiv løber i mange år og har udgivet flere bøger om emnet. Vi ser frem til et godt og spændende foredrag.

Foto

På torsdag d. 7. april klokken 17:30 står vores webmaster klar med fotografiapparatet når vi løber ud mod skoven – vi håber på godt vejr. Husk at tage din klubtrøje på, smil og vær glad 🙂

Kontingent 2016

Jeg håber at alle har modtaget opkrævningen til kontingentbetalingen – hvis du ikke har modtaget din opkrævning i din mail, så kontakt venligst kasseren Tina (tba@pladstilalt.dk)

Generalforsamling

Desuden skal du huske vores generalforsamling d. 20. april klokken 20:00.

Tilmelding foregår som altid på http://hrlk.klubonline.dk/

Sprint & æd

Tirsdag d. 26. april klokken 17:30 mødes vi på stadion og træner intervaller. Efterfølgende er der mulighed for at bade i svømmehallen og spisning hos Morten’s mad i svømmehallen.

Husk at tilmelde dig på http://hrlk.klubonline.dk/

 

/Robert Justesen

Formand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *