Aktiviteter

Februar Nyheder

Pressekoordinator

I sidste nyhedsmail efterlyste jeg en pressekoordinator. Karen Sveistrup meldte sig hurtigt og er gået i gang med arbejdet. Så hold øje med din lokale avis, TV-avisen, Sporten eller hvad hun nu finder på 🙂

Hvis du har noget, som du mener, er en god historie et godt billede eller andet, så skriv til Karen (K@rensveistrup.dk).

 

Program 2016

Programmet for 2016 er efterhånden ved at være stykket sammen. Der mangler nogle enkelte foredrag, men her ved jeg, at Tom er ved at få samlet det store puslespil. Jeg forventer at vi kan præsentere hele programmet i næste nyhedsmail.

Hvis du har forslag til et godt foredrag så skynd dig at skriv til Tom (toscch@gmail.com).

 

Frivillige efterlyses

Klubben er drevet af frivillige som godt vil give en hånd med i den daglige ”drift”. Vi efterlyser en række frivillige til at varetage forskellige små jobs. Det drejer sig om:

Frugtordningen
Trænere til Go-Run træningen
Så tag telefonen / skriv en mail / riv fat i mig (eller en træner)

 

Basket billet

Basket klubben har været så venlige at give os en hel masse fribilletter til kampen i aften (tirsdag d. 23. februar klokken 18:00) i den nye Hørsholm Hal. Så print det antal billetter ud du skal bruge og gå ned i hallen og se en basket kamp.

Billetterne er vedhæftet mailen 🙂

 

Afhentning af løbetrøjer

Hver år tilbyder klubben medlemmerne en gratis løbetrøje. Dette tilbud er der mange medlemmer som sætter pris på og bestiller en ny løbetrøje – Det er jeg rigtig glad for, da det giver os en mulighed for at promovere os som løbeklub de steder vi løber.

Jeg er dog mindre glad for den tendens der er opstået med at ”glemme” at afhente løbetrøjen. Klubben har tidligere lavet den service at Kirsten til sidst er kørt rundt i byen med trøjerne….

Meeen… Kom nu ud af busken og hent trøjen.

Alternativet er at vi må sætte en (symbolsk) pris på trøjen, da det er vores helt klare opfattelse – at arrangementer og andet som der skal betales for – er større ejerskab af og tilslutning til.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *