Faste træningstider

Tirsdage

17:30 Intervalløb
17:30 Fællesløb efter niveau

Torsdage

17:30 Brush-up
17:30 Fællesløb efter niveau
18:00 Tempo Torsdag
18.15 – 19.00 Coretræning (okt.-marts)

Søndage

09:00 Brush-Up og Walk’ere
10:00 Fællesløb efter niveau

Hold 4 - let øvede. Tempo 6.30 - 7.10 min/km

Du skal kunne løbe 5 km på 35 min. for at kunne løbe på hold 4

Den bagerste sætter tempoet, og løberne foran løber tilbage og ”henter”. Ruten vil være i let kuperet terræn, og turene afvikles i skoven og på stier. Vi anbefaler at du løber yderligere 2 gange i løbet af ugen.

Trænerne på Hold 4

Træninger anbefalet til hold 4 løbere

Disse tirsdag og torsdagstræninger er egnet til hold 4 løbere

Fællesløb efter niveau og styrketræning.

Hvis du vil forbedre din løbehastighed, kan du også deltage i tirsdagens interval løb. Sig til træneren at du er hold 4 løber.

Det siger medlemmerne 

Medlem Hørsholm Rungsted Løbeklub

 Mogens Rasmussen,

"Jeg havde lyst til at være med i en løbeklub og meldte mig ind i Hørsholm Rungsted Løbeklub. Jeg har tidligere løbet på hold 3, men løber nu på hold 4 efter en længere tids pause. Det er rigtig godt at vide der er andre som står klar til at løbe. Det at være på et hold giver motivation og glæde samt mulighed for at møde nye mennesker .

Det bedste ved HRKL er nok den gode ide med hold opdeling hvor der er let at finde den tur og længde som passer til en. Det socialesamvær er af stor betydning."


Juletræsløbet

Poul Petersen, Hold 6

"Egentlig lidt trist at sidde her og skrive om HRLK, når jeg ikke har kunnet løbe med torsdag og søndag de sidste par måneder på grund af smerter i akillessenen. Men det skal ikke afholde mig fra at anbefale alle, der har driften i sig, til at afprøve klubben. Selv kom jeg i kontakt med klubben ved det årlige træf på Ridebanen, hvor de lokale foreninger reklamerer for sig selv. Vi var lige flyttet til Hørsholm, og jeg havde brug for at skifte Utterslev Mose ud med andre terræner og forhørte mig derfor om i teltet, hvor det ville være godt at løbe.


Jeg har altid mest løbet alene, men syntes alligevel, at tilbuddet om bare at prøve at løbe med kunne være værd at prøve. Især fordi man kunne vælge den gruppe, der ville passe til hastighed og kræfter. Det blev med det samme til medlemskab. Først og fremmest fordi, jeg blev mødt af en nysgerrig imødekommenhed. Selvfølgelig er de fleste i en klub ambitiøse, men her hersker der også en befriende selvironi.
Jeg havde ikke regnet med nogensinde at skulle gennemføre en halvmaraton igen, men jeg nåede det lige inden, jeg fyldte 70. Det kan jeg takke klubben og det sociale løbeliv for.
Når jeg får senen rask og anskaffet mindre stive løbesko er jeg tilbage og regner også med at gennemføre halvmaraton i år."

Følg os på facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og følg med i alle aktiviteter og nye tiltag i klubben

Tak, du er nu tilmeldt Hørsholm Rungsted løbeklubs nyhedsbrev

Webdesign www.responso.dk | Copyright © Hørsholm Rungsted Løbeklub