Velkommen til Hørsholm Rungsted Løbeklub

Hørsholm Rungsted løbeklub er en motionsklub, hvor ”Rummelighed” er fundamentet.

Klubbens målsætning er at sørge for træningsmuligheder for løbere på alle niveauer på fælles løbeture en eller flere gange om ugen.

Fra d. 28. juni løber ALLE hold kl. 9:00 om søndagen

I skolernes sommerferie løber ALLE hold (dvs. Hold 1-4 + Brush-up) traditionen tro kl. 9:00 om søndagen. De øvrige dage er mødetidspunkterne for holdene uforandret.   HRLKs “løb og styrketræning i ét” fortsætter. Dette hold, med indbygget styrketræning, mødes om lørdagen kl. 9:00 på parkeringspladsen ved Rungsted Hegn (ca. Rungstedvej 48, overfor Galleri X). Medbring…

RaceWalk fortsætter i skolernes sommerferie, mens Walk holder “fri”

HRLK tilbyder to niveauer af gåhold; HRLK RaceWalk og Walk. Begge hold starter ud fra Rungsted Skole, Østre Stationsvej 1A, hvor man mødes på p-pladsen ved læskuret (SFO’en). RaceWalk-holdet går lørdage kl. 10:00 og onsdage kl. 17:30 i et lidt hurtigere tempo, ca. 6-7,5 km/t og også typisk ca. 10-15 km. Walk-holdet går lørdage kl.…

CORONA forholdsregler

Pkt. 1: Max. 50 personer samlet i én gruppe. Så når vi mødes, vær opmærksom på at også dit hold holder afstand til de øvrige hold. Pkt. 2: Hold afstand til hinanden indbyrdes – både når vi mødes, og når vi løber/går.

Ændringer til antallet af løbehold

Kære Løbere, antallet af hold, der udbydes om søndagen er i starten af 2018 skåret ned fra 6 til 4 hold. Bemærk at dette ikke har berørt, hverken brush-up eller RaceWalk – disse hold er uændrede.

April Nyheder

Begynderhold Et af vores tiltag bliver et øget fokus på vores Brush-Up hold klokken 09:00 fra næste søndag d. 10. april. Her håber vi at se mange nye løbere og vi vil afholde et lille informationsmøde for de fremmødte klokken 10:00 i foredragssalen.

Marts Nyheder

Frivillige Der mangler stadig frivillige til små opgaver Frugtordningen Trænere til Go-Run træningen Så tag telefonen / skriv en mail / riv fat i mig (eller en træner)

Februar Nyheder

Pressekoordinator I sidste nyhedsmail efterlyste jeg en pressekoordinator. Karen Sveistrup meldte sig hurtigt og er gået i gang med arbejdet. Så hold øje med din lokale avis, TV-avisen, Sporten eller hvad hun nu finder på 🙂

Bemærkning om interval træning

Bemærkning om interval træning

Vi har i trænergruppen på vores sidste trænermøde, diskuteret vores koncept med tirsdagsinterval træningen: er den for hård, er der for mange skader, for let..

August Nyheder

August Nyheder

Så er det igen tid til et lille nyhedsbrev 🙂 Fællesløb med Nivå trim Vi har fået et tilbud om at løbe et socialløb med Nivå Trim på lørdag d. 15. august klokken 09:00. Grundruten er 5 km.

Sommerferien er ved at være slut

Sommerferien er ved at være slut

Afslutningen på sommerferien ved at være slut og så skal vi i gang igen…

Følg os på facebook

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og følg med i alle aktiviteter og nye tiltag i klubben

Tak, du er nu tilmeldt Hørsholm Rungsted løbeklubs nyhedsbrev

Webdesign www.responso.dk | Copyright © Hørsholm Rungsted Løbeklub