Nyheder

Sommerferien er ved at være slut

Afslutningen på sommerferien ved at være slut og så skal vi i gang igen…Jeg håber, at alle har haft en god sommer – også selvom at den ikke var helt så varm som man måske kunne ønske.

Sidste omgang sommerferieløb er på søndag d. 2. august hvor der løbes samlet fra klokken 09:00. Herefter (den 9. august) går vi over til de ”normale” løbetider:

–          Brush-Up: 09:00

–          Hold 1- 6: 10:00

Udlevering af trøjer

Trøjerne er nu ankommet og ligger bare og afventer udleveringen.

Der vil være udlevering af trøjerne søndag d. 9. august. Dette vil foregå indendørs i fritidshuset fra klokken 09:00 og frem til træningsslut.

Foredrag med Claus Hechmann

Foredraget kommer til at foregå mandag den 24. august klokken 19:00 i Trommen hvor han vil fortælle lidt om hans træningsmetode og hans bog: “Løb som eliten”.

Hans træningsmetode tager udgangspunkt i en test udviklet af ham selv. Jeg har kenskab til ét andet medlem – ud over mig selv – som har fået foretaget en sådan test hos Running26. Hvis man ønsker en test kan man se hvordan i Nyhedsmail 2015-5.

Hørsholm Kulturdag
Lørdag den 5. september afholder Hørsholm kommune den årlige kulturdag. Her skal vi bruge nogle frivillige som har lyst til at hverve nogle nye medlemmer.

Skovens dag
Søndag den 13. september vil der over hele landet blive afholdt skovens dag. Her er endnu en chance for at vi kan vise ”flaget” og på den måde hverve nogle nye medlemmer.

Fest
Flere af vores medlemmer har igennem flere år efterspurgt en fest og nu har aktivitetsudvalget taget affære.

De er derfor gået i gang med den indledende planlægning og derfor er det med glæde at jeg kan fortælle at du skal sætte et stort kryds i din kalender lørdag den 26. september.

Der kommer yderligere information lidt senere.

Hamburg Maraton & Stafet 2016
Der er stadig flere ledige pladser, både til start og på ”vores” hotel 🙂

Henvendelse til formand@hrlk.dk

Det var vist alt for denne gang

Mvh

Robert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *