Nyheder

Racewalk fortsætter sin gode fart og intensitet!

HRLK tilbyder to niveauer af gåhold, HRLK Racewalk og Walk. Begge hold starter ud fra Rungsted Skole, Østre Stationsvej 1A, hvor man mødes på p-pladsen ved læskuret (SFO’en). Racewalk-holdet går lørdage kl. 10:00 og onsdag kl. 17:30 i et lidt hurtigere tempo, ca. 6-7,5 km/t og også typisk 10-15 km. Walk-holdet går søndag kl. 9.00 i et tempo ca. 5-6 km/t og typisk 10-15 km, nogle gange længere. Alle kan være med!

Racewalk er for alle der har lyst til motion via intensiv gangtræning, og kan gennemføres af stort set alle men, man skal være klar til fart og intensitet. Det er ideelt for løbere med skader, der er forhindret i at løbe, eller for motionister, der gerne vil have pulsen op, dog uden at løbe. Der bruges hofte, korset og arme intensivt for at få fart, og der vil være en tilvænningsperiode til at bruge kroppen på denne intense måde. Der fokuseres på en langsom tilvænning og instruktion i hvordan du Racewalker. Deltagere skal således forvente at returnere med sved på panden og træningen gennemføres derfor også i løbetøj. Husk evt. at tage lidt vand med, og på de længere ture en lille snack.

År 2020 har været et usædvanligt år på mange måder pga. Covid-19. Alle større arrangementer er aflyst eller udskudt til 2021. Tidligere har vi dog deltaget i det traditionelle Ecco Walkathon og “En GÅtur langs kysten” fra København til Helsingør, en tur på 45 km! Vi satser på at der i 2021 igen kommer nye højdepunkter og dejlige gå oplevelser.

Kom med godt humør, åbent sind og få en god oplevelse!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *